Home Merito Gekleurde metalen

Gekleurde metalen

Gekleurde metalen

Naast RVS, kunnen we bij Merito ook andere metalen voor u verwerken tot interieuronderdelen. Het gebruik van blauwstaal of messing geeft uw project direct een opvallende, modieuze uitstraling. Daarnaast kunnen we metaal ook poedercoaten, waarbij het voorzien wordt van de gewenste kleur die ook functioneert als beschermlaag.

messing blauwstaal Merito

Blauwstaal

Blauwstaal is eigenlijk geen RVS, maar zoals de naam al zegt, staal. Het heeft een prachtige blauwgrijze kleur die bijna zwart is. Wij kunnen blauwstaal leveren in oppervlaktes van verschillende lengtes. Het materiaal is bij uitstek geschikt voor deur- kast- en ladefronten en achterwanden.

Messing

Messing is geen RVS, maar een legering (mengsel) van koper en zink. Wij kunnen goudkleurig messing leveren in verschillende lengtes en diktes die bij uitstek geschikt zijn voor deur- kast- en ladefronten en achterwanden. Messing is verkrijgbaar in glad mat of richtingloos geborstelde afwerking.

Poedercoaten

Bij poedercoaten wordt er een gekleurde laag aangebracht op het metaal. Dit doen we door een poeder aan te brengen op een oppervlak, wat in een oven wordt gebakken zodat het een harde, beschermende laag vormt. Poedercoaten is mogelijk in alle RAL kleuren en bij uitstek geschikt voor deur- kast- en ladefronten en achterwanden. Ook is poedercoaten geschikt voor buizen voor bijvoorbeeld trappen en railings.

Waarmee kunnen wij u
van dienst zijn?

De laatste nieuwtjes en trends in
de wereld van RVS