Home Merito Massief RVS

Massief RVS

Massief RVS

Massieve RVS platen hebben een dikte van 4mm. Dit materiaal is bij uitstek geschikt om te gebruiken voor oppervlaktes die de show mogen stelen zoals aanrechtbladen en achterwanden. Door de dikte hoeven de bladen niet gezet (omgevouwen met houten raamwerk) te worden en blijft de zijkant van het materiaal zichtbaar voor een opvallende look. 4mm RVS is verkrijgbaar in een verschillende afwerkingen die allemaal een eigen unieke uitstraling hebben. We kunnen massief RVS leveren in lengtes tot 6 meter lang.

Warmgewalst gematteerd

Gematteerde bladen zijn gemaakt van warmgewalst 4mm RVS. Warmgewalst is de meeste onbewerkte vorm van RVS. Onze warmgewalste RVS bladen zijn verkrijgbaar met een gematteerde finish, deze heeft een zachte uitstraling met een lijnstructuur.

Glad mat geborsteld

Onze glad mat geborstelde bladen zijn gemaakt van 4mm koudgewalst RVS. De glad mat geborstelde afwerking geeft de klassieke RVS look met een glanzende uitstraling en zeer fijne lijnstuctuur.

Richtingloos geborsteld

Massief RVS met een richtingloos geborstelde afwerking waarbij het metaal een lichte cirkelachtige structuur krijgt.

Excentrisch geslepen

Excentrisch geslepen RVS is een variant op richtingloos geborsteld RVS, waarbij excentrisch geslepen RVS meer stuctuur heeft en het effect versterkt wordt. Hierdoor heeft excentrisch geslepen RVS een zichtbare structuur met cirkelachtige patronen.

Gepareldstraald

Massief RVS met een geparelstraalde afwerking heeft een bijzonder effen, matte look. Deze bijzondere afwerking vraagt extra bewerking van het materiaal. Deze afwerking wordt ook wel geglaspareld genoemd.

Waarmee kunnen wij u
van dienst zijn?

De laatste nieuwtjes en trends in
de wereld van RVS