Home Merito Onderhoud & Gebruik Onderhoud RVS Maatwerk

Onderhoud RVS Maatwerk

RVS is bestand tegen tal van (ook niet-huishoudelijke) chemicaliën. Om het oppervlak lang mooi te houden, heeft u eigenlijk bijna niets nodig. Onderhoud van rvs is wel noodzakelijk. Onze specialisten helpen u verder!

Alles over het onderhoud van RVS maatwerk

Meer weten over onderhoud
van RVS Maatwerk?

Ons advies:

  1. Voor de dagelijkse reiniging en bij lichte vuilaanhechting volstaat het om het blad af te nemen met veel water en een ontvettende, zachte zeep.
  2. Plekken kunt u afspoelen met water en behandelen met Staalfix of Blanco polisch. Werk daarbij altijd in de polijstrichting!
  3. Bij hardnekkige vlekken (bv. van zoutzuur, S39, Dunclan, cement- en tegelreiniger, afvoerontstopper, zilverpoets en chloor) herhaalt u de behandeling met Staalfix meerdere keren.

Onderhoudsmiddelen

Om het blad mooi en schoon te houden kunt u het wekelijks inspuiten met een rvs onderhoudsmiddel. Wij adviseren Zepp inoxcleaner of Motip RVS reiniger (Diverse andere reinigers laten vlekken of strepen na op het oppervlak).

Wij helpen u graag verder

Een goed onderhouden RVS product gaat een leven lang mee. Heeft u een op maat gemaakt RVS product van Merito besteld en heeft u vragen over het reinigen of het onderhouden van het product? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Maatwerk is het
sleutelbegrip bij Merito

Bekijk hier een aantal voorbeelden