Home Merito Over ons

Over ons

Directeur Beeno Horlings kreeg de liefde voor RVS maatwerk te pakken door zijn baan bij een RVS productiebedrijf. In november 1997 was voor hem de tijd rijp om voor zichzelf verder te gaan. Een loods in Lemmer bood onderdak voor het beginnende merk Merito.

Na gestart te zijn met een kleine groep personeel verhuisde Merito in 2002 naar de huidige locatie in Balk, omdat de locatie in Lemmer de groeiende productie niet meer aankon. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van RVS maatwerk. Met een hypermodern machinepark en goed opgeleid personeel zijn wij in staat om precies te produceren wat u nodig hebt!

Merito maakt meer met roestvrijstaal!

In onze keukens is koken een beleving. Uw persoonlijke wensen kunnen wij tot in detail voor u realiseren, omdat wij maatwerk leveren in RVS. Roestvrijstaal is een edelmetaal en daardoor niet gevoelig voor corrosie. Daarnaast is het ook nog eens erg makkelijk schoon te maken en ziet het er esthetisch prachtig uit. Hierdoor heeft u telkens weer het gevoel dat u in een nieuwe keuken stapt!

Waarmee kunnen wij u
van dienst zijn?

De laatste nieuwtjes en trends in
de wereld van RVS

Merito is gespecialiseerd in RVS maatwerk voor keukens en grootkeukens. Maatwerk zoals aanrechtbladen, kook- en spoelbruggen, rugwanden en deurfronten, keukenmodules, tafels en frames. Wij maken zowel complete keukens als delen daarvan voor keukenstudio’sinterieurinrichters en grootkeukenleveranciersscheepsinrichters, ziekenhuizen en instellingen in binnen- en buitenland.