Home Merito RVS Maatwerk

RVS Maatwerk

RVS Maatwerk is het sleutelbegrip bij Merito. Wij hebben niets op voorraad, alles wordt naar wens van de klant gemaakt. Wij beschikken over een goed uitgerust machinepark en deskundige medewerkers die jarenlange ervaring hebben met het verwerken van roestvrijstaal.

Kwaliteit in maatwerk

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij zijn geen prijsvechter, maar bieden u de hoogst mogelijke kwaliteit met de best denkbare afwerking. Producten van Merito worden gemaakt voor de lange termijn en gaan langer mee dan reguliere keukenproducten.

Naast RVS maatwerk voor keukenstudio’s, scheepsinrichters en grootkeukenleveranciers maken wij ook regelmatig designspecials voor binnenhuisarchitecten en interieurbouwers, variërend van tafels tot sanitair. Wilt u weten of ons RVS maatwerk is wat u zoekt? Mail ons uw vraag en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord van ons. Of kijk in onze uitgebreide RVS productendatabase.

Waarmee kunnen wij u
van dienst zijn?

De laatste nieuwtjes en trends in
de wereld van RVS

RVS Maatwerk van Merito

Het RVS Maatwerk van Merito is niet alleen terug te vinden in tal van bedrijven, ook in horeca, ziekenhuizen, schepen en bij particulieren in het thuisinterieur! Bent u dus op zoek naar RVS-maatwerk dat perfect aansluit bij de wensen en behoeften van uw klanten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Neem gerust een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.