Home Merito Design & Trends Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met RVS

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met RVS

Bij het woord ‘duurzaam’ denkt u misschien niet als eerste aan RVS. Toch is RVS 100% recyclebaar! Een goed onderhouden RVS-product gaat ook een heel leven lang mee. Het is dus letterlijk duurzaam! Vandaar dus ook dat het een uitstekend alternatief is voor kunststof!

Van kunststof naar RVS

Kijkt u nu eens goed om u heen. Op uw bureau liggen waarschijnlijk een tiental, misschien zelfs meer, voorwerpen van kunststof. Pennen, pennenhouders, brievenbakjes, ladekastjes en zo kunnen we een hele lijst vol schrijven. Kunststof en andere niet-duurzame materialen worden in vele verschillende producten gebruikt, zoals uw bureau, tafels in de kantine en vergaderruimte, aanrechtbladen in de keuken en railingwerk. Als u duurzaamheid volledig wilt integreren in uw bedrijf moet u namelijk ook aan deze zaken denken. Er zijn verschillende vervangers voor kunststof maar vrijwel niets gaat zo lang mee als een goed onderhouden RVS-product.

De voordelen van RVS

Kunststof vervangen met RVS vraagt in eerste instantie een investering maar op de lange termijn levert het veel meer op. RVS is een ontzettend sterk product dat niet kapotgaat, corrosiebestendig is, slijtvast is, 100% recyclebaar en het past perfect in elk interieur. Geen verdere onderhouds- of reparatiekosten dus!

Duurzaam met Merito

Bij Merito vinden wij het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan het milieu. Daarom helpen wij u ook graag bij het vervangen van niet-duurzame materialen met de 100% recyclebaar op maat gemaakte RVS-producten. Als specialisten in RVS-maatwerk leveren wij aan de interieurbouwsector, scheepsbouwsector, sanitairbedrijf en (zorg-)instellingen, de huishoudelijke -en professionele keukensector. Bij ons bent u dus ook met verduurzaming aan het juiste adres. Neem gerust een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Waarmee kunnen wij u
van dienst zijn?

De laatste nieuwtjes en trends in
de wereld van RVS