Home Trends RVS meubels in en om huis

RVS meubels in en om huis

Wij van Merito zullen natuurlijk de eerste zijn die je vertellen dat RVS prachtig is om te gebruiken in de keuken. Elegant, stijlvol, hygiënisch en veelzijdig. Wat wil je nog meer?

Maar niet alleen in de keuken is RVS hét materiaal als je het ons vraagt. Ook in en om huis zijn er vele prachtige meubels van RVS te maken! We geven je graag wat voorbeelden.

RVS in de woonkamer en eethoek

Een elegante tafel die exact is zoals je hem zou willen hebben? Het kan met RVS. Het is mogelijk om een tafel compleet uit RVS te maken, of materialen te combineren. Denk hierbij bijvoorbeeld hout, glas of natuursteen.

Op zoek naar een eettafel, salontafel, bijzettafel, bureau of vergadertafel met een unieke uitstraling? Wij maken hem volgens jouw wensen!

Bekijk hier meer voorbeelden van tafels.

Waarmee kunnen wij u
van dienst zijn?

De laatste nieuwtjes en trends in
de wereld van RVS

RVS in de tuin

RVS leent zich perfect voor gebruik in de tuin. De roestvaste eigenschappen zorgen dat het materiaal weinig tot geen onderhoud nodig heef en er modern en strak uitziet. Met RVS zijn prachtige tuinsets te maken die precies passen in uw tuinontwerp. Tuinmeubilair kan volledig uit RVS gemaakt worden, maar u weet zelf hoe warm metaal kan worden als het zonnetje lekker schijnt. Daarom maken we veel designs die RVS combineren met hout.

En wat te denken van plantenbakken in elke denkbare vorm en maat? Ook hierin kunnen we eindeloze mogelijkheden voor u bieden. Van een rij strakke, uniforme plantenbakken tot een speelse verzameling in meerdere vormen.

Nog meer RVS

Heeft u een idee voor bijzonder interieur in metaal wat u nergens kan vinden? Dan kunnen wij u misschien wel helpen. We maken niet alleen enkelstuks, maar kunnen ook kleine series maken.

Waarmee kunnen wij u
van dienst zijn?

De laatste nieuwtjes en trends in
de wereld van RVS