Home Sitemap De gekleurde RVS spoelbak

De gekleurde RVS spoelbak

Ons assortiment RVS producten wordt voortdurend aangevuld met de nieuwste innovaties en ontwikkelingen uit het vakgebied. Zo zorgen we er altijd voor dat we onze klanten altijd kunnen verrassen. Eén van deze ‘verrassingen’ is natuurlijk de gekleurde RVS spoelbak. Hiermee kunt u de keuken geheel naar uw persoonlijke wensen laten maken!

Praktische informatie gekleurde RVS spoelbak

RVS geniet van een ongeëvenaarde lange levensduur. Het is onderhoudsvriendelijk, hygiënisch en ook nog eens duurzaam. Bij Merito kunt u kiezen uit drie verschillende kleuren voor de spoelbak; Gunmetal (antraciet), Koperglans en Goudglans. Alle drie de kleuren geven een subtiele toevoeging aan uw droomkeuken. Het geeft uw keuken een extra bijzondere karakteristiek. Uw gekleurde RVS spoelbak met een kleine hoekradius is beschikbaar in de formaten:

  • 500 x 400 x 200 mm (LxBxD)
  • 400 x 400 x 200 mm (LxBxD)

Naadloos geïntegreerd

Wist u dat 60% van het werk in de keuken, aan de spoelbak gebeurt? De spoelbak is het hart van de keuken en wordt intensief gebruikt. En een product dat u zo veel gebruikt, wilt u toch ook geheel naar uw wens laten maken. De gekleurde RVS spoelbak wordt met grote zorg in het aanrechtblad gemonteerd. Onze ervaren vakmannen lassen de spoelbak moeiteloos in het aanrechtblad. Het wordt naadloos verwerkt als één geheel. Na afloop zal niemand kunnen raden dat het ooit twee losse onderdelen waren. Dit is belangrijk voor de hygiëne in uw keuken. Naadloze integratie voorkomt achterblijvende bacteriën, schimmels en vuil. Onderhoud en schoonmaak blijven echter altijd noodzakelijk. Lees hier meer over het onderhoud van RVS.

Innovatie met Merito

Merito is uw betrouwbare partner op het gebied van RVS producten. Onze producten zijn op maat te realiseren en zijn altijd geheel naar uw wens ontworpen. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zorgen we ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van RVS. Kiest u voor innovatie en duurzaamheid? Dan kiest u voor Merito! Wilt u graag meer informatie ontvangen over de gekleurde spoelbakken van Merito? Neem dan vrijblijvend contact op met ons! Dit kunt u zowel telefonisch als via e-mail doen. Download nu ook de digitale flyer van de gekleurde spoelbakken. Dat doet u door hier te klikken.

Waarmee kunnen wij u
van dienst zijn?

Bekijk hier een greep uit onze
opgeleverde projecten