Home Sitemap RVS maatwerk voor de keukenmarkt

RVS maatwerk voor de keukenmarkt

RVS maatwerk voor de keukenmarkt

Merito is vanaf 1997 werkzaam in RVS maatwerk voor keukens en grootkeukens. Met maatwerk bedoelen we bijvoorbeeld aanrechtbladen, kook- en spoelbruggen, rugwanden en deurfronten, keukenmodules, tafels en frames. Merito maakt zowel complete keukens als delen daarvan voor keukenstudio’s, interieurinrichters en grootkeukenleveranciers, scheepsinrichters, ziekenhuizen en instellingen in binnen- en buitenland.

RVS maatwerk voor de particuliere keukenmarkt

Merito is inmiddels uitgegroeid naar een vertrouwde naam op het gebied van RVS maatwerk voor de particuliere keukenmarkt. Wij hebben vele jaren ervaring met veel verschillende klanten en zijn meer dan bekend met de kwaliteitseisen die worden gesteld aan RVS maatwerk en designproducten op de Europese keukenmarkt. Merito levert op maat gemaakte keukens in Nederland,  maar daarnaast ook in België en Duitsland.

Voorbeelden van maatwerk voor de keukenmarkt

Voor de particuliere keukenmarkt, maar natuurlijk ook de zakelijke markt, maken wij complete keukens en delen daarvan. Om een idee te geven welke producten wij geregeld leveren aan onze klanten hebben we hier onder een paar voorbeelden opgesomd. Zit uw gewenste product niet tussen deze voorbeelden, neem dan gerust contact op, zodat we uw wensen kunnen bespreken.

RVS maatwerk keuken

RVS maatwerk voor de keukenmarkt van Merito

Het RVS maatwerk van Mertio in de keukensector is eindeloos. Merito staat bij het maken en leveren van dit product vooral bekend om de korte lijnen en het ambachtelijk maatwerk dat consistent wordt geleverd. Waar andere bedrijven de goedkoopste prijs willen bieden, staat bij ons de kwaliteit van het product nog steeds hoog in het vaandel. Keukenstudio’s weten ons te vinden voor allerlei kwalitatieve op maat gemaakte RVS producten. Van de kleinste RVS details in de keuken tot complete keukens van hoogwaardig RVS, Merito produceert het naar wens van ontwerp tot plaatsing.

Ook maatwerk van Merito?

Door onze lange ervaring met RVS weten wij als geen ander de belangrijke rol dat het productieproces in het eindproduct speelt. De samenstelling van de RVS, die in onze producten wordt gebruikt, zorgt er voor dat al onze producten 100% recyclebaar zijn. Daarnaast zorgt het er voor dat het product een leven lang mee gaat als het op de juiste manier wordt onderhouden. Kwaliteit staat altijd voorop.

Bent u nieuwsgierig naar ons RVS maatwerk voor de keukenmarkt? Neemt u gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Waarmee kunnen wij u
van dienst zijn?

Bekijk hier een greep uit onze
opgeleverde projecten