Home Sitemap RVS tafel op maat

RVS tafel op maat

Bent u op zoek naar een rvs tafel, op maat gemaakt en geheel naar uw wens? Dan bent u bij Merito aan het juiste adres! Speciaal voor de Grootkeuken, keukenstudio’s, ziekenhuizen & instellingen, interieurbouw en scheepsinterieurbouw maken we RVS tafels. Dit kunnen ook in hoogte verstelbare RVS tafels zijn! We vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden met onze RVS tafels.

In hoogte verstelbare RVS tafel op maat

Bij het design van de in hoogte verstelbare, rvs tafel op maat, staat flexibiliteit centraal. De tafel is uitermate geschikt voor gebruik in professionele keuken, als keukentafel in een keukenstudio en als compacte scheepskeuken. Doordat de tafel in hoogte verstelbaar is, kunt u de tafel op allerlei manieren gebruiken. Met een in hoogte verstelbare tafel voldoet u ook aan de gestelde ARBO-eisen met betrekking tot een tafel. Iedereen kan namelijk langdurig en op een comfortabele manier werken aan de flexibele rvs tafel op maat.

Nog meer voordelen van de rvs tafel op maat

Iedereen, groot of klein, kan de hoogte van de RVS tafel gemakkelijk aanpassen en verstellen. Hierdoor krijgt uw medewerker de kans om productief en ergonomisch te werken! Bij Merito maken we geen standaard tafels, maar produceren we maatwerk. Daarnaast kunt u ook eigenhandig beslissen over het formaat, materiaal, design en alle kenmerken die bij de verstelbare tafel horen.

Merito helpt u graag verder

Bij Merito hebben we verschillende soorten RVS tafels; van werktafels tot salontafels. Ook hebben we alle mogelijkheden in huis om uw gewenste onderstel of RVS frame te maken. Daarnaast bieden we ook een verscheidenheid aan werktafels, specifiek voor de horeca. Zoals u leest, is al het denkbare mogelijk bij Merito. We leveren geen standaard producten, maar ambachtelijk maatwerk. Heeft u een vraag over een specifiek product of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem da nu vrijblijvend contact op met één van onze RVS-specialisten!

Waarmee kunnen wij u
van dienst zijn?

Bekijk hier een greep uit onze
opgeleverde projecten