Home Sitemap RVS Tafelpoten van Merito

RVS Tafelpoten van Merito

Bij Merito bent u uiteraard ook aan het juiste adres voor RVS Tafelpoten. Of u nu uw oude tafel een upgrade wilt geven, of voor een moderne uitstraling kiest van uw ruimte, de RVS Tafelpoten van Merito sluiten perfect aan bij uw wensen. Al onze producten worden op maat gemaakt. Hierbij gebruiken we alleen RVS van de allerhoogste kwaliteit. Onze ervaren ambachtslieden maken het onderstel of frame van de tafel geheel naar uw wens. Het is natuurlijk ook mogelijk om een gehele RVS Tafel te bestellen. Met een RVS onderstel of frame aan uw tafel of stoel wordt dit de nieuwe eye-catcher in uw keukenstudio of interieurbouw bedrijf.

Sinds 1997 marktleider van RVS in de keukensector en interieurbouw

Merito werkt al sinds jaar en dag aan topkwaliteit RVS producten. In 1997 is het bedrijf Merito opgericht, waarna het na vijf jaar al genoodzaakt was te verhuizen naar een nog grotere pand om aan de blijvende vraag van tevreden klanten te kunnen voldoen. In ons uitgebreide machinepark vervaardigen onze RVS specialisten de mooiste producten, geheel naar wens van de klant. Ideeën worden uitgewerkt tot prachtige producten die laag in onderhoud zijn en optimale hygiëne bieden. Merito is betrouwbare leverancier van op maat gemaakte RVS producten voor zowel de keukenstudio’s, horeca & grootkeuken en interieurbouw, als voor scheepsinterieurbouw, ziekenhuizen & instellingen en sanitairbedrijven.

RVS meubel eettafel met hout

RVS Tafelpoten geschikt voor iedere ruimte

Met een vleugje RVS in de ruimte krijgt u meteen een moderne uitstraling. De stijlvolle uitstraling is niet het enige aspect dat RVS zo populair maakt. Het is ook nog eens erg laag in onderhoud! Met een natte doek afnemen is al genoeg om viezigheid weg te halen. Daarnaast geniet RVS van een erg lange levensduur, het is letterlijk duurzaam dus! Het is oersterk en corrosiebestendig, een uitermate geschikt materiaal voor zowel binnen als buiten! Ook in ruimtes waar vocht bij komt, zoals op een schip of in het sanitair is er geen ander materiaal welke zo betrouwbaar is als RVS.

Opgeleverde RVS onderstellen en frames

Merito heeft in de afgelopen 23 jaar vele prachtige producten mogen opleveren aan bekende organisaties. Om een indruk te kunnen bieden van ons superieure kwaliteit en vakmanschap hebben wij een portfolio opgesteld van opgeleverde projecten. Neem gerust eens een kijkje! Bent u op zoek naar een specifiek product, maar staat het niet tussen ons assortiment? Wees niet gevreesd! De vaklieden van Merito kunnen elk mogelijk idee realiseren. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor u te bespreken.

Waarmee kunnen wij u
van dienst zijn?

Bekijk hier een greep uit onze
opgeleverde projecten