Home Sitemap RVS Trapleuning van Merito

RVS Trapleuning van Merito

Met een RVS trapleuning van Merito weet u zeker dat u er geen omkijken naar hebt. Het is letterlijk duurzaam en gaat een leven lang mee. Daarnaast is een trapleuning van RVS erg onderhoudsvriendelijk. Een doekje en een sopje zijn al voldoende om de trapleuning weer glanzend schoon te krijgen. Naast de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid is de moderne uitstraling van RVS erg verleidelijk in elke woning. De strakke lijnen en glanzende oppervlakte geven een charmante uitstraling in elk vertrek. Zeker wanneer het RVS product geheel op maat wordt gemaakt naar uw wens!

RVS trapleuning geheel op maat

Op maat gemaakte RVS zorgt ervoor dat het product geheel aansluit in de ruimte waar het geplaatst wordt. Het plaatje wordt compleet gemaakt met op maat gemaakte producten van RVS. Neem bijvoorbeeld de scheepsinterieurbouw. Met een op maat gemaakte RVS trapleuning kunnen wij het product volledig vervaardigen volgens de unieke vormen van het schip. Een op maat gemaakt trapleuning is ook de perfecte oplossing binnen ziekenhuizen en instellingen. Hier zijn vaak langere trappen aanwezig waarbij ook vaak unieke vormen in toegepast worden. Hierbij oogt het een stuk strakker wanneer de trapleuning niet uit allemaal losse onderdelen bestaat.

100% RVS trapleuning

De specialisten van Merito werken uitsluitend met 100% hoogwaardig RVS. Dit houdt in dat u kunt vertrouwen op een hoogwaardig product dat watervast is en tegen een stootje kan. Dit is erg belangrijk bij een trapleuning omdat het een gebruiksproduct is. Vaak gaan er honderden handjes over een trapleuning binnen een aantal jaar. Hier wilt u natuurlijk geen extra kosten aan ondervinden en daarom kiest u voor een hoogwaardig RVS product. Deze trapleuningen hoeven namelijk niet vervangen te worden en zijn kras- en waterbestendig. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om het RVS met andere materialen te combineren. Met de RVS van Merito weet u hierbij zeker dat de hoogwaardige kwaliteit behouden wordt.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over een op maat gemaakte RVS trapleuning van Merito? Neem dan nu vrijblijvend contact op met onze RVS specialisten!

Waarmee kunnen wij u
van dienst zijn?

De laatste nieuwtjes en trends in
de wereld van RVS