Home Producten RVS Design producten

RVS Design producten

Niet alles draait om functionaliteit; het oog wil ook wat! Daarom hebben wij al veelvuldig werk verricht voor binnenshuisarchitecten en particulieren die graag de mooie en verfijnde uitstraling van RVS in huis willen halen. Van RVS design kapstokken, tot volledig zelf ontworpen salontafels of bloembakken; de mogelijkheden zijn oneindig.

Haal de mooie en verfijnde uitstraling van RVS nu in huis!

Meer weten over onze
RVS Design producten?

Ga de uitdaging met ons aan

Omdat wij 100% maatwerk leveren zijn we benieuwd naar uw wensen en ideeën voor RVS design producten in en om het huis. Gaat u voor puur RVS of combineert u dit mooie materiaal liever met bijvoorbeeld hout of natuursteen? Kunt u de unieke uitstraling van RVS waarderen en bent u opzoek naar een maatwerk oplossing voor een specifiek product? Ga dan de uitdaging met ons aan. Samen komen we tot de prachtigste ideeën.

Alleen de allerbeste materialen

Onze specialisten gebruiken vervolgens hun jarenlange ervaring om het product voor u te realiseren. We gebruiken alleen de allerbeste materialen die geschikt zijn voor de gekozen toepassing. Ook voor producten die u buitenshuis wilt plaatsen is RVS zeer geschikt. RVS is namelijk sterk, watervast, en gemakkelijk te onderhouden. Wilt u meer weten over RVS of over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.

Maatwerk is het
sleutelbegrip bij Merito

Bekijk hier een aantal voorbeelden