Home Merito Gezet RVS

Gezet RVS

Gezet RVS

Gezet RVS zijn toepassingen waarbij 1,25mm dik RVS wordt gevouwen en gelast in de gewenste vorm, waarna er een houten afwerking in wordt gemonteerd. Dit is de meest voorkomende én meest veelzijdige vorm van RVS. Vrijwel elke denkbare vorm kunnen wij voor u maken in dit materiaal. Afhankelijk van het doel van product en de gewenste uitstraling kunt u een afwerking kiezen. De volgende afwerkingen kunnen wij voor u leveren. We kunnen gezet RVS leveren in lengtes tot 6 meter lang.

Gezet RVS afwerkingen Merito

Glad mat geborsteld

Deze afwerking geeft de klassieke RVS look met een lichtglanzende uitstraling en is de meest voorkomende afwerking.

Richtingloos geborsteld

Met richtingloos borstelen krijgt RVS een afwerking waarbij het metaal een lichte structuur krijgt en iets minder reflecterend is.

Excentrisch geslepen

Excentrisch geslepen RVS is een variant op richtingloos geborsteld RVS, waarbij excentrisch geslepen RVS nog meer structuur krijgt en minder reflectie geeft.

BA finish

RVS met een BA finish is bijna net zo glad als een spiegel. Uiteraard is hoogglans RVS wel gevoelig voor krassen en dus niet voor elke toepassing erg geschikt.

Fijn ets / ledermotief

RVS afgewerkt met een ledermotief heet officieel fijn ets. Deze textuur zorgt voor veel grip op het oppervlak en een zeer hoge resistentie tegen krassen.

Wafelmotief

Gezet RVS in wafelmotief is zeer praktisch in gebruik vanwege de textuur, ook is het beter bestand tegen krassen. Het is daarmee een hele duurzame oplossing voor veelgebruikte oppervlakken. Wafelmotief RVS heeft een retro uitstraling.

Gepareldstraald

RVS met een geparelstraalde afwerking heeft een bijzonder effen en matte uitstraling. Deze bijzondere afwerking vraagt extra bewerking van het materiaal. Deze afwerking wordt ook wel geglaspareld genoemd.

Wild geborsteld

Waarmee kunnen wij u
van dienst zijn?

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

De laatste nieuwtjes en trends in
de wereld van RVS