Home Merito Design & Trends Het tijdloze interieur van RVS

Het tijdloze interieur van RVS

Het gebruik van RVS is tegenwoordig uitgegroeid tot vrijwel alle markten. Denk maar eens aan naamborden, balies, tafels, stoelen, deurbekleding, bloembakken, en zo kunnen wij nog een hele lijst maken van producten gemaakt van RVS. De reden dat RVS voor zoveel verschillende, uiteenlopende producten wordt gebruikt is te danken aan de kracht van RVS. Het is niet alleen corrosiebestendig en slijtvast, RVS is makkelijk recyclebaar, gaat levenslang mee, is makkelijk te onderhouden en heeft een modern-industriële uitstraling.

Ambachtelijk maatwerk

Bij Merito draait het om ambachtelijk maatwerk gericht op de keukenmarkt, interieurbouw, scheepsinterieur, horeca en sanitair. Het ambachtelijk werk zit in ons bloed, terwijl wij toch graag ook mee gaan met de modernisering. Al onze producten zijn maatwerkoplossingen. Wij luisteren naar uw wensen en komen samen tot een uitgebalanceerd product. De strakke en tijdloze uitstraling van RVS wordt dus helemaal eigen gemaakt voor uw klanten door specialistisch maatwerk van onze professionals.

Het RVS-maatwerk van Merito is niet alleen terug te vinden in tal van bedrijven, ook in horeca, ziekenhuizen, schepen en bij particulieren in het thuisinterieur! Bent u dus op zoek naar RVS-maatwerk dat perfect aansluit bij de wensen en behoeften van uw klanten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Neem gerust een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

Waarmee kunnen wij u
van dienst zijn?

De laatste nieuwtjes en trends in
de wereld van RVS