Home Trends Mogelijkheden van RVS in een design keuken

Mogelijkheden van RVS in een design keuken

Mogelijkheden van RVS in een design keuken

Een unieke keuken laten ontwerpen? Een droom die uitkomt en jouw kans om een keuken te laten maken die helemaal uniek en naar jouw smaak is. Je kan een keukenstudio of interieurontwerper je laten helpen met samenstellen, maar door zelf alvast wat voorwerk te doen kun je je wensen goed duidelijk maken. Bovendien is het natuurlijk ontzettend leuk om je eigen design keuken in je hoofd alvast vorm te geven! We maken jou wegwijs in de manieren waarop RVS toe te passen is in keukens. Bij Merito hebben we door de jaren heen alles wat er te krijgen is op het gebied van RVS in je design keuken wel eens gemaakt.

Aanrechtblad

De meest bekende toepassing van RVS in de keuken en niet zonder reden. RVS is namelijk makkelijk schoon te houden en werkt zeer hygiënisch, niet onbelangrijk als je aan het koken bent. Met een massief RVS blad van 4mm dik blijft de zijkant van het metaal zichtbaar voor een strakke look met een rustieke rand. Kies je voor gezet RVS dan kun je eindeloos variëren in hoogte en vorm. Een keukenblok met recht blad, een L-vormige keuken of een excentrieke vorm, alles is mogelijk.

Kastjes en lades

Met kastjes en ladefronten van RVS maak je van je keuken een moderne blikvanger. Ga voor een matchend RVS blad of combineer het met natuursteen voor een contrasterende look. De grepen kun je in RVS laten uitvoeren voor een industriële look, of je kunt kiezen voor een modern en strak greeploos design.

Afzuigkap

De afzuigkap is bijna altijd in RVS uitgevoerd, maar in een designkeuken kan de afzuigkap helemaal naar wens worden uitgevoerd. Wat te denken van een grote RVS afzuigkap in een moderne houten keuken bijvoorbeeld?

Achterwand

Bescherm je muur tegen vet en water door deze af te werken met een RVS achterwand. In een handomdraai schoon en een echte blikvanger. Kies voor een losstaande achterwand of laat je RVS aanrechtblad doorlopen in de achterwand voor een uniform ontwerp.

Oneindige mogelijkheden voor je design keuken

RVS is ontzettend bewerkbaar, dus op eindeloze manieren toe te passen in je design keuken. Een bijzonder frame voor je keuken, op maat gemaakt wijnrek, opvallende bar, sfeervolle lichtbak… Het zijn zo maar een paar voorbeelden van wat je met RVS zou kunnen toevoegen aan je keuken. Laat je inspireren door de voorbeelden uit ons portfolio en maak je eigen moodboard dat je voor kan leggen aan de maker/ontwerper van je keuken.

Afwerkingen in RVS voor je design keuken

Het ene RVS is het andere niet! Wist je dat RVS in verschillende afwerkingen beschikbaar is? Bijvoorbeeld warmgewalst massief rvs met een warme, rustieke look. Of excentrisch geslepen rvs met een duidelijk herkenbare slijpstructuur. We hebben de verschillende soorten op een rijtje gezet zodat je makkelijk kan vergelijken: Bekijk alle metaalsoorten

Waarmee kunnen wij u
van dienst zijn?

De laatste nieuwtjes en trends in
de wereld van RVS